Telefon comenzi:
0239 691 640
  • 0239 691 640

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs.

Publicitate si legaturi cu alte situri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea GoGo Promotions SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei GoGo Promotions SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale
Proprietarii magazinele isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in orice magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de GoGo Promotions SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la admin @ magazine-online.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
Informatiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora. Dvs. aveti posibilitatea, prin intermediul magazine-online.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

CONDITII CONTRACTUALE:

Acestea sunt conditiile contractuale cu privire la prestarea de servicii publicitare in portalul magazine-online.ro Sunt prezente in format electronic si intra in vigoare de la data la care un vizitator devine utilizator al unui “cont de magazin” in site-ului magazine-online.ro

Incheiat intre:

1. Informatii despre FURNIZOR

GOGO PROMOTIONS SRL, cu sediul in Constanta, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Constanta sub numarul J13 / 5259 / 2004, avand codul fiscal numarul RO 16115643, si contul numarul RO90OTPV120000044860RO02 deschis la OTP BANK SUC. Constanta, care va fi denumita in continuare FURNIZOR,  Si

2. Informatii despre BENEFICIAR

Orice utilizator, persoana juridical romana, care este detinatoar al unui cont de magazin.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cat si a conditiilor contractuale mai sunteti de acord si cu:

Termeni contractuali

Art. 1 Definitii de termeni

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a clauzelor contractului de fata, precum si a drepturilor si obligatiilor care deriva din contract, partile au convenit ca urmatorii termeni si situatii vor fi interpretate dupa cum urmeaza:

A. « Furnizorul » reprezinta operatorul unui serviciu de publicitate, care vinde, conform conditiilor contractuale, spatiul publicitar identificat in portal.
B. « Beneficiarul » reprezinta acea persoana juridica care achizitioneaza de la Furnizor spatiul publicitar identificat la punctul 2.1.
C. « Cont de magazin » reprezinta acel cont existent in portalul magazine-online.ro care este activ si vizibil in portal ca urmare a verificarilor si validarii facute de catre administratorii magazine-online.ro
D. « Spatiul rezervat », reprezinta spatiu identificat ca atare, pe website-ul furnizorului, in care se va face afisarea mesajelor publicitare sau a magazinelor. La punctul 2.1 sunt detaliate serviciile si spatiile publicitare rezervate de Beneficiar pe website-ul Furnizorului.

Art. 2 Obiectul prezentului contract

2.1. Prezentul contract are ca obiect :

a) Rezervarea de catre Furnizor de la Beneficiar a unor spatii de publicitate in directorul magazine-online.ro in care Beneficiarul sa poata ocupa pozitii preferentiale pentru magazinul existent pe categoria din care face parte la momentul respectiv.

b) Achizionarea de pachete platite in functie de nr-ul de produse. Pachetele pot fi dupa cum urmeaza :

- Pachet Gratuit (5-30 Produse)
- Pachet Silver (31-100 Produse)
- Pachet Gold (101-1000 Produse)
- Pachet Platinum (1001-35000 Produse)

c) Achizionarea de link cu cedare de Page Rank pentru google.

2.2. Furnizorul rezerva, potrivit acestui contract, spatiile publicitare conform comenzilor online plasate de Beneficiari.
2.3. Tipul de spatii rezervate si valoarea lor sunt specificate in pagina "Oferta" din portal.

Conditiile de plata sunt urmatoarele: La momentul plasarii unei comenzi, se va emite automat o factura proforma din partea sistemului ce va contine valoarea serviciilor achizionate in functie de planurile tarifare. Valabilitatea acestei proforme este de 5 zile lucratoare de la data emiterii ei.

Art. 3. Durata contractului

3.1. Prezentul contract are valabilitate atata timp cat utilizatorul detine un cont activ de magazin in portal. Contractul si intra in vigoare incepand cu momentul in care sunt acceptati termenii si conditiile de utilizare a site-ului si conditiile contractuale prin bifarea optiunii : "Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului." existenta in sectiunea creare cont magazin (http://www.magazine-online.ro/creeaza-cont-magazin/). Furnizorul poate face orice modificare asupra preturilor fara o notificare prealabila. Nu se vor mari/micsora valorile pachetelor deja achizionate.

3.2. Beneficiarul va plati contravaloarea serviciilor contractate conform facturii proforme emise de catre sistem in cel mult 5 zile de la data emiterii ei, conform conditiilor specificate in fiecare comanda trimisa. In momentul confirmarii platii din contul GoGo Promotions SRL, Furnizorul va emite si trimite catre Beneficiar, factura in format electronic conform platii efectuate. Furnizorul nu este obligat sa inceapa derularea contractului si implicit nu poate fi tinut sa isi respecte obligatiile contractuale decat la momentul la care exista dovada ferma cu privire la efectuarea platilor, in totalitate, de catre Benficiar.

3.3. Platile se vor realiza avand ca obiect cursul de schimb comunicat de B.N.R. in ziua efectuarii platii.

Art. 7. Obligatiile partilor

7.1. Furnizorul se obliga sa:
Includa si sa gazduiasca magazinele Beneficiarului in portalul magazine-online.ro in conformitate cu pachetul de servicii achizitionat si prevederile prezentului contract.
7.2. Beneficiarul se obliga:
a) sa plateasca valoarea serviciilor contractate, conform conditiillor specificate in fiecare comanda de servicii publcitare.
b) sa isi asume intreaga raspundere civila si penala pentru magazinele si produsele afisate.
c) sa respecte toate obligatiile care ii revin potrivit prezentului contract.
d) sa nu afiseze produse sau slogane ce pot aduce prejudicii Furnizorului sau clientilor sai, sau care sunt incompatibile cu politica editoriala a portalului. In caz contrar, Furnizorul poate refuza includerea magazinelor in directorul web, caz in care atrage dupa sine anularea campaniei.

Art. 8. Raspunderea contractuala

8.1. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator, in nici o situatie, pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite in instanta, oricare ar fi acestea, a caror existenta este dovedita de terti decat in limitele culpei sale.  In toate cazurile insa Furnizorul nu poate fi obligat la plata unor daune sau orice alte despagubiri sau compensatii materiale, sub orice forma ar fi cerute aceste, decat in limita pretului primit efectiv din ultima comanda formulata de Beneficiar.

Art. 9. Incetarea contractului

9.1. In toate cazurile, Beneficiarul nu poate rezilia prezentul contract decat dupa epuizarea campaniilor acceptate, in curs. In situatia in care Beneficiarul doreste rezilierea contractului in perioada desfasurarii campaniilor contractate, sumele platite cu titlul de pret al campaniilor respective nu se resituie.
9.2. Prezentul contract inceteaza de drept in momentul in care Beneficiarului ii este sters contul de magazin din portal.

Art. 10. Confidentialitatea

10. 1. Pe toata durata prezentului contract Furnizorul, nu poate dezvalui date confidentiale ale persoanelor juridice ce detin cont de magazin in portal.
 
11. Forta majora

11.1. Forta majora exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin.
11.2. Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil, aparut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partile sa-si execute, integral sau partial, obligatiile contractuale

12. Notificari

12.1. Orice notificare catre Furnizor se va face numai catre adresa de email: admin @ magazine-online.

13. Dispozitii finale

13.1. Prezentul contract este guvernat de legislatia. In cazul in care unele dintre clauzele prezentului acord au devenit nule sau au fost modificate de prevederi legislative viitoare, celelalte clauze ale contractului vor continua sa isi produca efectele.
13.2. Orice litigiu legat de executarea sau interpretarea prezentului Contract va fi rezolvat, in principal, pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi solutionat in instanta la Tribunalul Judetean Constanta.

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR: 

www.anpc.gov.ro

Incercam sa mentinem un echilibru aici pe http://www.magazine-online.ro/medactiv/  prin simpla noastra prezenta.
Invitam la calm, respect si bun simt.
Daca, unul din produsele comandate nu se afla pe stoc, veti fi anuntat (a), in timp util.
Respectam pe toata lumea si dorim sa fim respectati de toata lumea.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

ONORAM ORICE COMANDA INDIFERENT DE VALOAREA ACESTEIA !!!

-OFERTA DE PRIMAVARA:

-1) -LA O COMANDA de 2 PRODUSE SIMILARE SAU DIFERITE, ALE PRODUCATORILOR: PROVITA NUTRITION, ORGANIKA, VIVITAS, NATURE'S HARMONY, NEW ROOTS, MAXION NUTRITION, QUEST, se acorda discount de 5% la valoarea facturii.

CABINET MEDICAL SI MAGAZIN NATURIST - B-dul Dorobantilor nr.9, bl. A9, ap. 3/parter - BRAILA